Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пістунов, І. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-07T09:03:54Z | |
dc.date.available | 2022-07-07T09:03:54Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Пістунов І. М. Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва / Пістунов І. М. // ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА : матеріали ІІ Національної наук.-метод. конф., м. Київ, 17-18 жовтня 2019 р. – Київ : КНЕУ. – С. 588-591. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022 | |
dc.description.abstract | Точка беззбитковості – важливий показник діяльності підприємства. Вона показує який об’єм продукції потрібно виробляти і реалізовувати щоб дохід підприємства дорівнював загальним витратам, тобто підприємство не отримувало прибутку, але і не несло збитків. Точка беззбитковості виражається в двох видах: товарному та грошовому. Для однопродуктового виробництва, точка беззбитковості визначається за формулами [1]: | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | точка беззбитковості | uk_UA |
dc.subject | багатопродуктового виробництво | uk_UA |
dc.title | Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки та економічної кібернетики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pistunov_3.pdf | 180,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.