Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161050
Назва: Інформаційні системи в економіці та державному управлінні
Автори: Пістунов, І. М.
Мінакова, О. П.
Ключові слова: економічна інформаційна система;система "Звіт";програмний комплекс «1С»;система керування підприємством
Дата публікації: 2004
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Пістунов І. М. Інформаційні системи в економіці та державному управлінні : навч. посіб. / І. М. Пістунов, О. П. Мінакова ; Національний гірничий університет. – Дніпропетровськ : НГУ, 2004. – 222 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні принципи побудови та експлуатації інформаційних систем, які працюють в економіці, банківській справі, страхуванні, державному управлінні, що забезпечують безпаперове ведення фінансових операцій будь-яких типів. В додатку наведено посилання на Інтернет-ресурси, присвячені вітчизняній економіці. Після кожної групи розділів в посібнику подано завдання для самостійного вирішення, тому він може слугувати і як посібник для практичних чи лабораторних занять із застосуванням комп’ютерної техніки. Призначено для студентів вищих навчальних закладів і може бути корисним для працівників фінансових установ. Посібник базується на компьютерних програмах, літературних джерелах вітчизняних та зарубіжних авторів та на досвіді викладання таких дисциплін як „Інформаційні системи в менеджменті”, “Комп’ютерна технологія бухгалтерського обліку” та “Інформаційні системи в економіці та державному управлінні” в Національному гірничому університеті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161050
Розташовується у зібраннях:РВВ-2004

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pistunov_IC.pdf4,01 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.