Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161053
Назва: Комп’ютерні мережі для спеціалістів з економічної кібернетики
Автори: Пістунов, І. М.
Ключові слова: локальні мережі;безпровідні мережі;Internet;IP-адреса;Wi-Fi-мережа;браузер
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Пістунов І. М. Комп’ютерні мережі для спеціалістів з економічної кібернетики : навч. посіб. / І. М. Пістунов – Дніпропетровськ : НГУ, 2010. – 125 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику розглянуто теоретичні і практичні аспекти щодо аналізу та проектування локальних і глобальних мереж, каналів в Interhet/tntranet, системи електронної пошти та ведення електронної кореспонденції. Окреслені основні теми, такі як основи мережевих технологій, локальні та глобальні обчислювальні мережі, система Internet та Intranet, мережеві операційні системи, браузери, прикладні пакети електронної пошти і система телеконференцій, організація ресурсів, пошук абонентів та інформації в базах даних у системі Internet. Посібник базується на літературних джерелах вітчизняних та зарубіжних авторів та на досвіді викладання дисципліни „Комп’ютерні мережі” та „Web-дизайн і програмування” в Національному гірничому університеті. Призначено для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Економічна кібернетика».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161053
Розташовується у зібраннях:РВВ-2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pistunov_KMKs.pdf3,2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.