Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161071
Назва: Управління проектами цифрової економіки
Автори: Демиденко, М. А.
Ключові слова: цифрова економіка;цифровізація;канбан;гібридна методологія
Дата публікації: 2022
Видавництво: НТУ «ДП»
Бібліографічний опис: Демиденко М. А. Управління проектами цифрової економіки : навч. посіб. / М. А. Демиденко; Міністерство освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – 187 с.
Короткий огляд (реферат): Викладено основи управління проектами цифрової економіки. Розглянуто основні поняття і методологічні основи управління проектами. Матеріал викладено на рівні, доступному студентам, які знайомі з курсом інформатики та математики для економістів. Методи, що розглядаються в посібнику, ілюструються великою кількістю прикладів. Посібник має на меті навчити студентів застосовувати методи управління проектами, сучасне програмне забезпечення та комп'ютери для обґрунтування оптимальних управлінських рішень при виконанні складних проектів. Базується на досвіді викладання дисципліни «Управління проектами цифрової економіки» в НТУ «Дніпровська політехніка», призначений для студентів вищих учбових закладів і може бути корисним для економістів, плановиків, менеджерів та маркетологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161071
ISSN: 978-912-350-293-9
Розташовується у зібраннях:РВВ-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Управління _проектами_цифрової_економіки.pdf7,76 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.