Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161098
Назва: | Фактори конкурентоспроможності продукції |
Автори: | Кайдаш, Т. І. Папіж, Ю. С. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;продукція |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Кайдаш Т. І. Фактори конкурентоспроможності продукції / Кайдаш Т. І., Папіж Ю. С. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 459-460 |
Короткий огляд (реферат): | Конкурентоспроможність продукції є результатом діяльності підприємства, а умови, що її забезпечують, – факторами. На виробництво конкурентоспроможної продукції впливає цілий комплекс взаємопов’язаних між собою факторів, що відрізняються за характером дії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161098 |
Розташовується у зібраннях: | СЕКЦІЯ - ЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ У ПРОМИСЛОВОСТІ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zvit-2022-459-460.pdf | 264,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.