Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161156
Назва: Розробка оптимального соціального проекту в некомерційній сфері
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента групи 124-18-1 Єріна Максима Віталійовича спеціальності 124 - Системний аналіз
Автори: Єрін, Максим
Ключові слова: нечіткі множини;критерій;інтелектуальна система;фандрейзинг;некомерційна діяльність
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи: розробка інтелектуальної системи прийняття рішень для альтернативного вибору оптимального проекту, враховуючи важливість критеріїв вибору.
Практична цінність. Впровадження розробленої інтелектуальної системи, вирішення задачі вибору оптимального соціального проекту та оптимального розподілу бюджету дозволить концентрувати увагу на найголовніших проектах та приділяти їм більше уваги, що підвищить ефективність некомерційної діяльності.
Опис: Вирішені в роботі задачі: розглянута характеристика некомерційної діяльності та некомерційних організацій, основні їх джерела фінансування, одним з яких є фандрейзинг як засіб залучення додаткового фінансування з різних джерел, наведені перспективи розвитку некомерційних організацій (НКО) на майбутні роки та рекомендації зростання. Була поставлена задача вибору оптимального соціального проекту з урахуванням значень по критеріям оцінювання та степені важливості кожного з критеріїв і розглянуті методи рішення цієї задачі, під задачею було обрати оптимальний розподіл бюджету НКО. Актуальність роботи: перспективи розвитку некомерційних організацій з урахуванням можливостей фінансування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161156
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бакалавр_спец124_ЄрінМ.pdf3,21 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.