Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161162
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панібог, Д. Ю. | - |
dc.contributor.author | Богач, К. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-13T10:44:40Z | - |
dc.date.available | 2022-07-13T10:44:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Панібог Д. Ю. Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції / Панібог Д. Ю., Богач К. С. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 501-502 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161162 | - |
dc.description.abstract | Конкурентоспроможність продукції – це наявність у продукції таких переваг, які для споживача в момент вибору мають більшу цінність, ніж у аналогічної продукції інших виробників. Тобто, це максимальна задоволеність потреб споживачів та відповідність вимогам обраного ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | основи управління | uk_UA |
dc.title | Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | СЕКЦІЯ - ЕКОНОМІКА І УПРАВЛІННЯ У ПРОМИСЛОВОСТІ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zvit-2022-501-502.pdf | 264,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.