Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161200
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБохенко, Олександр Едуардович-
dc.date.accessioned2022-07-17T09:50:18Z-
dc.date.available2022-07-17T09:50:18Z-
dc.date.issued2022-06-22-
dc.identifier.citationБохенко О.Е. «Зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на поверхневу водойму»: Кваліфікаційна робота бакалавра / Бохенко О.Е. - Дніпро, 2022. - 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161200-
dc.descriptionПояснювальна записка: 58 сторінок, 10 рисунків, 4 таблиці, 17 літературних джерел. Мета роботи: зниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на основі модернізації процесу очистки скидів спиртового заводу у поверхневу водойму.uk_UA
dc.description.abstractТеоретичний розділ містить характеристику заводу, а також аналіз даних щодо викидів і скидів різних забруднювачів заводом та зокрема рідких викидів в водойму. Проаналізовано методи контролю екологічної небезпеки викидів заводу та існуючі підходи та заходи зі зниження викидів рідини заводом в водойму. В практичному розділі обґрунтовано вибір аеротенків для зниження рідких скидів спиртового заводу, розраховано основні параметри аеротенків та дано оцінку очікуваної екологічної ефективність їх застосування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»uk_UA
dc.subjectХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬuk_UA
dc.subjectСКИДИ ЗАБРУДНЕНОЇ ВОДИuk_UA
dc.subjectВИРОБНИЦТВО СПИРТУuk_UA
dc.titleЗниження екологічного впливу заводу харчової промисловості на поверхневу водоймуuk_UA
dc.title.alternativeпояснювальна записка кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 101 Екологіяuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бохенко О.Е 101-19 ск -1ІП, ПЗ.pdfКваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 101 Екологія1,54 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.