Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161261
Назва: | Роль маркетингової стратегії в конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») |
Інші назви: | The role of marketing strategies in competitiveness of an enterprise (based on materials of privately held company «Kyiv confectionery factory «Roshen») |
Автори: | Дробот, Наталія Юріївна |
Ключові слова: | ДОХІД, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІНЬСКІ РІШЕННЯ |
Дата публікації: | чер-2021 |
Бібліографічний опис: | Дробот Н.Ю. Роль маркетингової стратегії в конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») / Н.Ю. Дробот. – Д. : НТУ «ДП», 2021. – 95 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об'єктом дослідження є конкурентоспроможність підприємства Метою роботи є оцінка конкурентоспроможності підприємства та впливу маркетингової стратегії на неї, а також розробка рішень щодо підвищення конкурентоспроможності За результатами проведеного дослідження було розроблено проект впровадження виробництва арахісової пасти на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Даний проект дозволяє підвищити конкурентоспроможність підприємства, а також розширити сегмент споживачів та асортимент продукції. Оцінка ефективності проекту показала, що він є ефективним та доцільним до прийняття |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об'єктом дослідження є конкурентоспроможність підприємства Метою роботи є оцінка конкурентоспроможності підприємства та впливу маркетингової стратегії на неї, а також розробка рішень щодо підвищення конкурентоспроможності За результатами проведеного дослідження було розроблено проект впровадження виробництва арахісової пасти на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Даний проект дозволяє підвищити конкурентоспроможність підприємства, а також розширити сегмент споживачів та асортимент продукції. Оцінка ефективності проекту показала, що він є ефективним та доцільним до прийняття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161261 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титул.pdf | 174,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кваліфікаційна робота .rar | 1,03 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.