Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161265
Назва: Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»)
Інші назви: Substantiation of managerial decisions to ensure enterprise competitiveness (based on the materials of ALC «Zolotonosha Butter-Making Combine»)
Автори: Перев’язко, Данило Сергійович
Ключові слова: МЕНЕДЖМЕНТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ФАКТОРИ ВПЛИВУ, МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ
Дата публікації: чер-2021
Бібліографічний опис: Перев’язко Д.С. Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат») /Д.С. Перев’язко.  Дніпро :НТУ «ДП», 2021.  70 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єктом розроблення виступає процес забезпечення конкурентоспроможності підприємства Мета роботи – теоретичне обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» Основні результати роботи бакалавра полягають в такому:  узагальнено теоретичні основи конкуренції та конкурентоспроможності підприємства; з’ясовано фактори, які забезпечують та підвищують конкурентоспроможність; розглянуто методи оцінювання конкурентоспроможності підприємства;  виконано аналіз діяльності підприємства та його конкурентоспроможності;  обґрунтовано управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
Опис: Об’єктом розроблення виступає процес забезпечення конкурентоспроможності підприємства Мета роботи – теоретичне обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» Основні результати роботи бакалавра полягають в такому:  узагальнено теоретичні основи конкуренції та конкурентоспроможності підприємства; з’ясовано фактори, які забезпечують та підвищують конкурентоспроможність; розглянуто методи оцінювання конкурентоспроможності підприємства;  виконано аналіз діяльності підприємства та його конкурентоспроможності;  обґрунтовано управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161265
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титул.pdf185,7 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Перевязко Кваліфікаційна робота.rar1,13 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.