Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161504
Назва: | Удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу |
Автори: | Аверочкіна Івана Олександровича |
Дата публікації: | чер-2022 |
Короткий огляд (реферат): | Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу». 62 стор., 8 рисунків, 4 таблиці, 39 джерел, 2 додатка. МАЛИЙ БІЗНЕС, РОЗНІЧНА ТОРГІВЛЯ, ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ, МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ, ТОРГОВЕЛЬНИЙ МАРКЕТИНГ, АЛГОРИТМ ПРОСУВАННЯ ТОВАРУ ДО СПОЖИВАЧА, ОМНІКАНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЇЯ ТОРГОВЕЛЬНИХ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ, МАГАЗИН МАЙБУТНЬОГО, ВИМОГИ Об’єкт дослідження – роздрібна торгівля суб’єктом малого бізнесу харчових продуктів. Предмет дослідження – організація просування харчових продуктів від ритейлера до споживача. Мета роботи – обґрунтування й розробка інструментарію по вдосконаленню організації роздрібної торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу. Методи дослідження – метод узагальнення і систематизації, аналітичний, графічний методи. У першому розділі визначено сучасний стан торговельної діяльності суб’єктів малого бізнесу та теоретичні аспекти її удосконалення. У другому розділі охарактеризовано стан та обґрунтовано організацію удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу. У третьому розділі наведено запропоновані організаційні напрями удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу. Сфера практичного застосування результатів роботи – роздрібна торгівля продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161504 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аверочкін І.О._КР.rar | 218,71 kB | Unknown | Переглянути/Відкрити | |
Аверочкін І.О._КР.pdf | 159,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.