Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161594
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідповітна, Віра Ігорівна-
dc.date.accessioned2022-10-06T21:26:46Z-
dc.date.available2022-10-06T21:26:46Z-
dc.date.issued2020-12-23-
dc.identifier.citationПідповітна В.І. Удосконалення системи утилізації відходів плодово-овочевого виробництва: Кваліфікаційна робота магістра / Підповітна В.І. - Дніпро, 2020. - 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161594-
dc.descriptionВ теоретичному розділі виконаний огляд літератури щодо методів переробки рослинних відходів. Наводяться варіанти поводження з відходами, які складаються переважно с органічних складників. В дослідницькому розділі наводиться загальна характеристика полігонів відходів. Проводиться розрахунок кількості викидів забруднюючих атмосферу речовин з полігону м. Дніпро. Аналізується кількість альтернативної енергії, яка може бути використана регіоном. У технологічному розділі наведені основні технологічні процеси виробництва соку та його можливі органічні відходи.uk_UA
dc.description.abstractПояснювальна записка: 96 с., 5 рис., 14 табл., 5 додатків, 36 літературних джерел.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»uk_UA
dc.subjectБІОГАЗuk_UA
dc.subjectПЛОДОВО-ОВОЧЕВЕ ВИРОБНИЦТВОuk_UA
dc.subjectЗАБРУДНЕННЯ АТМОСФЕРИuk_UA
dc.subjectПОЛІГОН ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВuk_UA
dc.subjectПАРНИКОВИЙ ЕФЕКТuk_UA
dc.subjectМЕТАНuk_UA
dc.titleУдосконалення системи утилізації відходів плодово-овочевого виробництваuk_UA
dc.title.alternativeКваліфікаційна робота магістра спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовищаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Підповітна В.І_ магістр_183м-19з-1.pdfКваліфікаційна робота магістра спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища»1,09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.