Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩербина, Є. Ю.-
dc.contributor.authorДербаба, В. А.-
dc.contributor.authorКозечко, В. А.-
dc.date.accessioned2022-10-19T12:33:47Z-
dc.date.available2022-10-19T12:33:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЩербина Є. Ю. Критерії стійкості ріжучого інструменту для високошвидкісної обробки / Є. Ю. Щербина, В. А. Дербаба, В. А. Козечко // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2021. – № 67. – С. 77-95.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161686-
dc.description.abstractДослідження базується на застосуванні аналітичних способів розрахунків визначення періоду стійкості інструменту, швидкості різання, швидкості подачі, глибини різання, показників ступеня режимів та коефіцієнта технологічної ефективності при різних умовах різання. Результати. Одержані формули досліджень коефіцієнта технологічної ефективності, періоду стійкості інструменту та показників ступеня режимів при складанні наукових методик та рекомендацій щодо проведення комплексних випробувань ріжучого інструменту на верстатах з програмним керуванням.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectінструмент металорізальнийuk_UA
dc.subjectперіод стійкостіuk_UA
dc.subjectспеціальні покриттяuk_UA
dc.subjectзносuk_UA
dc.subjectметалооброблювальний верстатuk_UA
dc.subjectвипробовуванняuk_UA
dc.subjectпрограмне керуванняuk_UA
dc.titleКритерії стійкості ріжучого інструменту для високошвидкісної обробкиuk_UA
dc.title.alternativeResistance criteria of a cutting tool for high-speed processinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk621.914uk_UA
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. - 2021. - № 67

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf999,8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.