Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайленко, Іван Григорович-
dc.date.accessioned2022-12-01T11:51:15Z-
dc.date.available2022-12-01T11:51:15Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161911-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра». Мета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики. Об’єкт дослідження – транспортний процес перевезення ковбасної продукції в умовах міста автомобільним транспортом. Предмет дослідження – технологія перевезення ковбасних виробів автомобільним транспортом. Методи дослідження: аналітичний метод, графічний метод; порівняння; імітаційне моделювання, багатокритеріальний аналіз. Оригінальність досліджених рішень: розроблена методика моделі вибору раціональних маршрутів доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра за допомогою багатокритеріального аналізу з урахуванням впливу факторів зовнішнього середовища (імітаційне моделювання). У кваліфікаційній роботі проаналізований сучасний стан організації перевізного процесу на підприємстві, проведені маркетингові дослідження ринку перевезень, визначені фактори зовнішнього середовища, що впливають на параметри перевізного процесу, виявлена наявність зв'язку між пара-метрами перевізного процесу та виявленими факторами; визначений характер їх впливу, розглянута доцільність використання автомобілів різної вантажо-підйомності, спроектовані маршрути доставки продукції за допомогою використання рівних методів, розраховані техніко-експлуатаційні показники роботи з урахуванням впливу факторів зовнішнього середовища, обрана альтернатива доставки продукції за допомогою багатокритеріального аналізу, доведена економічна доцільність запропонованих заходів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ Дніпровська політехнікаuk_UA
dc.subjectСТРОК ДОСТАВКИ, РУХОМИЙ СКЛАД, МАРШРУТИЗАЦІЯ, ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ГРАФІК РУХУ АВТОМОБІЛЯ, ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТuk_UA
dc.titleУдосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпраuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМна робота Михайленко .pdfКваліфікаційна робота498,42 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.