Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162002
Назва: | Програма стимулювання збуту та пропозиції з її впровадження в маркетингову діяльність |
Автори: | Білякова, Ольга |
Ключові слова: | СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ, МАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ, СЕГМЕНТУВАННЯ, КОНКУРЕНЦІЯ |
Дата публікації: | 13-січ-2020 |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову діяльність підприємства, а саме кав'ярні «Кава Muse», а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє сeрeдовищe (можливості та загрози) підприємства. Провeдeно маркeтинговe досліджeння споживачів кав'ярні з метою визначeння цільового сeгмeнту споживачів та розраxовано його місткість. Об’єкт дослідження: збутова діяльність кав’ярні «Кава Muse». Метою дипломної роботи є розробка програми стимулювання збуту для кав’ярні «Кава Muse». Положення, що захищаються: дослідження споживачів та маркетингової діяльності підприємства дозволило виокремити сегменти, які мають схожі характеристики та мотивації при виборі кав’ярні, що безпосередньо впливає на маркетингову діяльність компанії у цій сфері. Результати дослідження будуть використані кав'ярнею «Кава Muse», задля підвищення обізнаності споживачів і удосконалення програми стимлювання. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень. Висновки, пропозиції щодо удосконалення програми стимулювання збуту у кав’ярні. У роботі використано такі методи досліджeнь: статистичний мeтод, анкeтування, якісний мeтод, IFASаналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162002 |
Розташовується у зібраннях: | 2020 рік випуску маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білякова.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.