Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162056
Назва: Методи просування продукції компанії в інтерактивному маркетинговому середовищі
Автори: Бойко, Дар’ї
Ключові слова: ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ, СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ, ІНСТРУМЕНТИ, МЕТОДИ ПРОСУВАННЯ, ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, БЮДЖЕТУВАННЯ.
Дата публікації: 11-чер-2021
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на тему: «Методи просування продукції компанії в інтерактивному маркетинговому середовищі» на прикладі навчального центру «Easy to sew». Пояснювальна записка містить в собі: вступ, І, ІІ та ІІІ розділи, висновок, список використаних джерел та додаток А. Загальна кількість сторінок у роботі – 86, а також 14 таблиць та 7 рисунків. Список використаних джерел – 40 посилань. С кожним днем умови існування для підприємницької діяльності змінюються. Для того щоб компанія існувала та приносила прибуток, необхідно рекламувати та просувати свій товар або послугу. На сьогодні, використовуючи Інтернет-маркетинг, компанія може обрати найвдаліший інструмент та метод. Використавши правильно обраний маркетинговий інструмент, компанія досягне підйому прибутку та підвищить пізнаваність. Головною метою цієї роботи – розробка заходів для малого бізнесу у маркетинговому Інтернет-середовищі, щодо вибору маркетингового інструменту для поліпшення маркетингової діяльності підприємства та системи послуг просування для навчального центру «Easy to sew». Результатом цієї роботи стало впровадження заходів які були розроблені для просування навчального центру «Easy to sew» у соціальних мережах «Instagram» та «YouTube» (налаштування контекстної реклами та створення лендінг-пейджу для сайту навчального центру).
Опис: Кваліфікаційна робота на тему: «Методи просування продукції компанії в інтерактивному маркетинговому середовищі» на прикладі навчального центру «Easy to sew». Пояснювальна записка містить в собі: вступ, І, ІІ та ІІІ розділи, висновок, список використаних джерел та додаток А. Загальна кількість сторінок у роботі – 86, а також 14 таблиць та 7 рисунків. Список використаних джерел – 40 посилань. С кожним днем умови існування для підприємницької діяльності змінюються. Для того щоб компанія існувала та приносила прибуток, необхідно рекламувати та просувати свій товар або послугу. На сьогодні, використовуючи Інтернет-маркетинг, компанія може обрати найвдаліший інструмент та метод. Використавши правильно обраний маркетинговий інструмент, компанія досягне підйому прибутку та підвищить пізнаваність. Головною метою цієї роботи – розробка заходів для малого бізнесу у маркетинговому Інтернет-середовищі, щодо вибору маркетингового інструменту для поліпшення маркетингової діяльності підприємства та системи послуг просування для навчального центру «Easy to sew». Результатом цієї роботи стало впровадження заходів які були розроблені для просування навчального центру «Easy to sew» у соціальних мережах «Instagram» та «YouTube» (налаштування контекстної реклами та створення лендінг-пейджу для сайту навчального центру).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162056
Розташовується у зібраннях:2021 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко.pdf1,26 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.