Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162062
Назва: | Особливості рекламної діяльності підприємства в умовах кризи |
Автори: | Зівахін, Олександр |
Ключові слова: | КРИЗА, РЕКЛАМНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ДОСЛІДЖЕННЯ, МАРКЕТИНГОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ |
Дата публікації: | 11-чер-2021 |
Короткий огляд (реферат): | Пояснювальна записка: 81 сторінок, 6 таблиць, 14 рисунків 45 використаних джерел, 3 додатки. Під час виконання даної роботи, мною було проаналізовано маркетингову діяльність кав’ярні ««Pizza Maniano», було проведено аналіз комплексу маркетингу за 4P, проаналізовані фінансово-економічні показників. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє оточення закладу. Об’єкт дослідження: Особливості рекламної діяльності підприємства в умовах кризи. Мета кваліфікаційної роботи: вивчення і аналіз кризового стану маркетингового середовища підприємства – кав’ярні «Pizza Maniano» та визначення основних чинників, що детермінують їх вплив на це підприємство із формуванням пропозицій та рекомендацій по покращенню рекламної діяльності «Pizza Maniano» в умовах кризового стану Дана робота має безпосередній зв'язок із виконаними раніше курсовими роботами та практичними роботами. Підприємство: Кав’ярня «Pizza Maniano», яка відкрилося влітку 2018 року в самому центрі міста Синельникове. Юридична адреса: вул. Садова, 14. У роботі використані методи досліджeнь: PEST аналіз, IFAS аналіз, EFAS-аналіз, SWOТ-аналіз, метод опитування. |
Опис: | Пояснювальна записка: 81 сторінок, 6 таблиць, 14 рисунків 45 використаних джерел, 3 додатки. Під час виконання даної роботи, мною було проаналізовано маркетингову діяльність кав’ярні ««Pizza Maniano», було проведено аналіз комплексу маркетингу за 4P, проаналізовані фінансово-економічні показників. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє оточення закладу. Об’єкт дослідження: Особливості рекламної діяльності підприємства в умовах кризи. Мета кваліфікаційної роботи: вивчення і аналіз кризового стану маркетингового середовища підприємства – кав’ярні «Pizza Maniano» та визначення основних чинників, що детермінують їх вплив на це підприємство із формуванням пропозицій та рекомендацій по покращенню рекламної діяльності «Pizza Maniano» в умовах кризового стану Дана робота має безпосередній зв'язок із виконаними раніше курсовими роботами та практичними роботами. Підприємство: Кав’ярня «Pizza Maniano», яка відкрилося влітку 2018 року в самому центрі міста Синельникове. Юридична адреса: вул. Садова, 14. У роботі використані методи досліджeнь: PEST аналіз, IFAS аналіз, EFAS-аналіз, SWOТ-аналіз, метод опитування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162062 |
Розташовується у зібраннях: | 2021 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зівахін.pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.