Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162066
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Огнєва, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-19T10:07:04Z | - |
dc.date.available | 2023-01-19T10:07:04Z | - |
dc.date.issued | 2021-06-11 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162066 | - |
dc.description | Пояснювальна записка: 94 с., 18 рис., 15 таб., 1 дод., 40 джерел. В даній кваліфікаційній роботі було вдосконалено товарний асортимент закладу громадського харчування. Об’єкт дослідження – комерційна діяльність підприємства під назвою «Superhero café» (Юридична назва ФОП «Левчук В. Ю.»), яке знаходится в центральному районі міста Дніпро. Мета кваліфікаційної роботи – вивчення теоретичних аспектів аналізу та формування товарного асортименту підприємства і розробка заходів щодо вдосконалення товарного асортименту ФОП «Левчук В. Ю.». У роботі використано такі методи наукових досліджень, як: системний аналіз (аналіз ефективності функціонування підприємства), застосування абсолютних і відносних величин, аналіз і синтез (при виробленні шляхів вдосконалення товарного асортименту підприємства), EFAS-аналіз, IFAS-аналіз, SWOT-аналіз, метод попарних порівнянь, розрахунково- конструктивний, графічні прийоми (при ілюстрації аналітичної інформації). Кваліфікаційна робота напряму взаємопов’язана з виконаною переддипломною практикою на підприємстві ФОП «Левчук В. Ю.» | uk_UA |
dc.description.abstract | Пояснювальна записка: 94 с., 18 рис., 15 таб., 1 дод., 40 джерел. В даній кваліфікаційній роботі було вдосконалено товарний асортимент закладу громадського харчування. Об’єкт дослідження – комерційна діяльність підприємства під назвою «Superhero café» (Юридична назва ФОП «Левчук В. Ю.»), яке знаходится в центральному районі міста Дніпро. Мета кваліфікаційної роботи – вивчення теоретичних аспектів аналізу та формування товарного асортименту підприємства і розробка заходів щодо вдосконалення товарного асортименту ФОП «Левчук В. Ю.». У роботі використано такі методи наукових досліджень, як: системний аналіз (аналіз ефективності функціонування підприємства), застосування абсолютних і відносних величин, аналіз і синтез (при виробленні шляхів вдосконалення товарного асортименту підприємства), EFAS-аналіз, IFAS-аналіз, SWOT-аналіз, метод попарних порівнянь, розрахунково- конструктивний, графічні прийоми (при ілюстрації аналітичної інформації). Кваліфікаційна робота напряму взаємопов’язана з виконаною переддипломною практикою на підприємстві ФОП «Левчук В. Ю.» | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ТОВАР, ТОВАРНИЙ АСОРТИМЕН, ТОВАРНА ПОЛІТИКА, МАРКЕТИНГ, МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, СПОЖИВЧІ ВПОДОБАННЯ, АСОРТИМЕНТ. | uk_UA |
dc.title | Формування ефективного товарного асортименту підприємства | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2021 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Огнєва.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.