Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРосточило, Аліна-
dc.date.accessioned2023-01-19T12:30:45Z-
dc.date.available2023-01-19T12:30:45Z-
dc.date.issued2021-06-11-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162071-
dc.descriptionПояснювальна записка: 101 с., 37 рис., 7 табл., 6 додатків, 26 джерел. В кваліфікаційній роботі проаналізовано внутрішнє середовище підприємства, маркетингову діяльність та наявні канали взаємодії зі споживачами. Також проаналізовано зовнішнє середовище підприємства, визначено економічні, політичні, соціальні та технологічні фактори, що впливають на підприємство, було досліджено вплив пандемії COVID-19 на поведінку споживачів та на роздрібні підприємства ринку спортивного харчування. Проведено маркетингове дослідження зміни поведінки споживачів методом опитування, побудовано модель клієнтського шляху в омніканальній системі підприємства та карту «подорожі споживача». Визначено напрямок реалізації сильних сторін підприємства, створено програму маркетингу та надані рекомендації щодо запровадження системи омніканального маркетингу на підприємстві. Об’єкт дослідження: формування каналів взаємодії зі споживачами в роздрібній торгівлі на засадах омніканального маркетингу. Мета кваліфікаційної роботи: аналіз та вдосконалення теоретико-методичних положень та практичних рекомендацій щодо організації продажу роздрібного підприємства ринку спортивного харчування на засадах омніканального маркетингу в умовах пандемії COVID-19. Положення, що захищаються: пандемія COVID-19 змінила поведінку споживачів спортивного харчування, через що постає питання адаптації та удосконалення каналів продажу підприємства. Інформація щодо впровадження: результати, отримані в ході дослідження, будуть використані ФОП «Лупандін Д.О.» задля запровадження системи омніканального маркетингу на підприємстві. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаною курсовою роботою з маркетингового стратегічного планування, практичною роботою з 4 маркетингу в ритейлі та пройденою переддипломною практикою на підприємстві. Робота має застосування у сфері організації продажу роздрібних підприємств на ринку спортивного харчування. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у просуванні спортивного харчування, яке сприяє покращенню здоров'я та збільшенню тривалості життя населення України. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: формування каналів продажу та взаємодії підприємства зі споживачами, їх інтегрування з метою створення нерозривного шляху споживача під час процесу покупки та надання клієнту персоналізованого підходу. У роботі використано такі методи досліджень: статистичний метод, якісний метод, опитування, IFAS-аналіз, аналіз ринку, багатокутник конкурентоспроможності, стратегічна канва, метод експертних оцінок, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, карта «подорожі споживача», модель клієнтського шляху в омніканальній системі підприємства.uk_UA
dc.description.abstractПояснювальна записка: 101 с., 37 рис., 7 табл., 6 додатків, 26 джерел. В кваліфікаційній роботі проаналізовано внутрішнє середовище підприємства, маркетингову діяльність та наявні канали взаємодії зі споживачами. Також проаналізовано зовнішнє середовище підприємства, визначено економічні, політичні, соціальні та технологічні фактори, що впливають на підприємство, було досліджено вплив пандемії COVID-19 на поведінку споживачів та на роздрібні підприємства ринку спортивного харчування. Проведено маркетингове дослідження зміни поведінки споживачів методом опитування, побудовано модель клієнтського шляху в омніканальній системі підприємства та карту «подорожі споживача». Визначено напрямок реалізації сильних сторін підприємства, створено програму маркетингу та надані рекомендації щодо запровадження системи омніканального маркетингу на підприємстві. Об’єкт дослідження: формування каналів взаємодії зі споживачами в роздрібній торгівлі на засадах омніканального маркетингу. Мета кваліфікаційної роботи: аналіз та вдосконалення теоретико-методичних положень та практичних рекомендацій щодо організації продажу роздрібного підприємства ринку спортивного харчування на засадах омніканального маркетингу в умовах пандемії COVID-19. Положення, що захищаються: пандемія COVID-19 змінила поведінку споживачів спортивного харчування, через що постає питання адаптації та удосконалення каналів продажу підприємства. Інформація щодо впровадження: результати, отримані в ході дослідження, будуть використані ФОП «Лупандін Д.О.» задля запровадження системи омніканального маркетингу на підприємстві. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаною курсовою роботою з маркетингового стратегічного планування, практичною роботою з 4 маркетингу в ритейлі та пройденою переддипломною практикою на підприємстві. Робота має застосування у сфері організації продажу роздрібних підприємств на ринку спортивного харчування. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у просуванні спортивного харчування, яке сприяє покращенню здоров'я та збільшенню тривалості життя населення України. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: формування каналів продажу та взаємодії підприємства зі споживачами, їх інтегрування з метою створення нерозривного шляху споживача під час процесу покупки та надання клієнту персоналізованого підходу. У роботі використано такі методи досліджень: статистичний метод, якісний метод, опитування, IFAS-аналіз, аналіз ринку, багатокутник конкурентоспроможності, стратегічна канва, метод експертних оцінок, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз, карта «подорожі споживача», модель клієнтського шляху в омніканальній системі підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectБАГАТОКАНАЛЬНІСТЬ, ОМНІКАНАЛЬНІСТЬ, ОМНІКАНАЛЬНИЙ МАРКЕТИНГ, КАНАЛИ ВЗАЄМОДІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ, КАНАЛИ ПРОДАЖУ, КАРТА «ПОДОРОЖІ СПОРЖИВАЧА», КРОС-КАНАЛЬНІСТЬ, МАРКЕТИНГ, МУЛЬТИКАНАЛЬНІСТЬ, ПАНДЕМІЯ COVID-19, РИТЕЙЛ, РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ, ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГuk_UA
dc.titleОрганізація продажу роздрібного підприємства на засадах омніканального маркетингу в умовах пандемії COVID-19uk_UA
Розташовується у зібраннях:2021 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Росточило.pdf5,07 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.