Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162131
Назва: Формування маркетингової стратегії підприємства на ринку товарів В2С сегменту
Автори: Бровенко, Тетяні
Ключові слова: В2С СЕГМЕНТ, МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, ФОРМУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ
Дата публікації: 13-чер-2022
Короткий огляд (реферат): Об’єктом кваліфікаційної роботи є маркетингова стратегія на підприємстві. Предметом кваліфікаційної роботи є теоретико-практичні аспекти формування маркетингової стратегії підприємства на ринку товарів В2С сегменту. Методика дослідження кваліфікаційної роботи. Теоретичною та методологічною основою дослідження стали наукові праці вітчизняних і закордонних учених із проблем обґрунтування маркетингової діяльності торгових підприємств на ринку В2С. Використані методи маркетингових досліджень (дослідження застосування маркетингових інструментів), статистико-економічний (аналіз фінансового стану та тенденцій розвитку підприємства), ситуаційний аналіз та аналіз експертних оцінок (оцінка маркетингової діяльності ТОВ «Сіріон», діалектичний та системного аналізу (теоретичні узагальнення і формування висновків) та інші. Результати дослідження – представлено та обґрунтовано основні підходи, методи та аспекти формування маркетингової стратегії підприємства на ринку товарів В2С сегменту. Взаємозв’язок з іншими роботами – використано теоретичні положення, методики та рекомендації, що розроблені провідними українськими та зарубіжними маркетологами у галузі формування маркетингових стратегій на ринку товарів В2С сегменту. 6 Інформація щодо впровадження – результати дослідження впроваджені в маркетингову діяльність ТОВ «Сіріон». Використання результатів роботи – результати дослідження можуть бути використані під час подальшого вивчення питань щодо дослідження маркетингових стратегій на ринку товарів В2С сегменту.
Опис: Об’єктом кваліфікаційної роботи є маркетингова стратегія на підприємстві. Предметом кваліфікаційної роботи є теоретико-практичні аспекти формування маркетингової стратегії підприємства на ринку товарів В2С сегменту. Методика дослідження кваліфікаційної роботи. Теоретичною та методологічною основою дослідження стали наукові праці вітчизняних і закордонних учених із проблем обґрунтування маркетингової діяльності торгових підприємств на ринку В2С. Використані методи маркетингових досліджень (дослідження застосування маркетингових інструментів), статистико-економічний (аналіз фінансового стану та тенденцій розвитку підприємства), ситуаційний аналіз та аналіз експертних оцінок (оцінка маркетингової діяльності ТОВ «Сіріон», діалектичний та системного аналізу (теоретичні узагальнення і формування висновків) та інші. Результати дослідження – представлено та обґрунтовано основні підходи, методи та аспекти формування маркетингової стратегії підприємства на ринку товарів В2С сегменту. Взаємозв’язок з іншими роботами – використано теоретичні положення, методики та рекомендації, що розроблені провідними українськими та зарубіжними маркетологами у галузі формування маркетингових стратегій на ринку товарів В2С сегменту. 6 Інформація щодо впровадження – результати дослідження впроваджені в маркетингову діяльність ТОВ «Сіріон». Використання результатів роботи – результати дослідження можуть бути використані під час подальшого вивчення питань щодо дослідження маркетингових стратегій на ринку товарів В2С сегменту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162131
Розташовується у зібраннях:2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бровенко.pdf3,05 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.