Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162157
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Теліпко, Діана | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T11:44:39Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T11:44:39Z | - |
dc.date.issued | 2022-06-10 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162157 | - |
dc.description | Пояснювальна записка: 68 с., 17 рис., 17 табл., 6 додатків, 44 джерела. В кваліфікаційній роботі проаналізована діяльність підприємства та вподобання споживачів щодо товарів, розроблено процес маркетингової стратегії для підприємства на ринку непродовольчих товарів. Метою кваліфікаційної роботи є формування маркетингової стратегії для ТОВ «Декор 19» на ринку непродовольчих товарів. Об’єктом дослідження є процес управління маркетинговою діяльністю та розробка маркетингової стратегії для ТОВ «Декор 19». Предметом дослідження є науково-методичні аспекти дослідження діяльності та формування маркетингової стратегії ТОВ «Декор 19» на ринку непродовольчих товарів України. Проблема дослідження: розробка маркетингової стратегії для ТОВ «Декор 19» щодо визначення рентабельності асортиментних груп товарів та збільшення їх продажів. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими та практичними роботами з маркетингових досліджень, ціноутворення та іншими науковими студентськими роботами. Результати роботи та рекомендації з покращення маркетингової стратегії можуть бути використані на підприємствах роздрібної та оптової торгівлі непродовольчих товарів. Методи досліджeнь: анкeтування, PEST-аналіз, EFAS-аналіз, IFAS-аналіз, SWOT-аналіз, Матриця General Electric, Матриця БКГ, ABC-аналіз, XYZ-аналіз, методика оцінки конкурентної позиції підприємства. | uk_UA |
dc.description.abstract | Пояснювальна записка: 68 с., 17 рис., 17 табл., 6 додатків, 44 джерела. В кваліфікаційній роботі проаналізована діяльність підприємства та вподобання споживачів щодо товарів, розроблено процес маркетингової стратегії для підприємства на ринку непродовольчих товарів. Метою кваліфікаційної роботи є формування маркетингової стратегії для ТОВ «Декор 19» на ринку непродовольчих товарів. Об’єктом дослідження є процес управління маркетинговою діяльністю та розробка маркетингової стратегії для ТОВ «Декор 19». Предметом дослідження є науково-методичні аспекти дослідження діяльності та формування маркетингової стратегії ТОВ «Декор 19» на ринку непродовольчих товарів України. Проблема дослідження: розробка маркетингової стратегії для ТОВ «Декор 19» щодо визначення рентабельності асортиментних груп товарів та збільшення їх продажів. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими та практичними роботами з маркетингових досліджень, ціноутворення та іншими науковими студентськими роботами. Результати роботи та рекомендації з покращення маркетингової стратегії можуть бути використані на підприємствах роздрібної та оптової торгівлі непродовольчих товарів. Методи досліджeнь: анкeтування, PEST-аналіз, EFAS-аналіз, IFAS-аналіз, SWOT-аналіз, Матриця General Electric, Матриця БКГ, ABC-аналіз, XYZ-аналіз, методика оцінки конкурентної позиції підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | стратегія, маркетингові стратегії, програма маркетингу, методи стратегічного маркетингу, ринок непродовольчих товарів | uk_UA |
dc.title | Розробка маркетингової стратегії підприємства на ринку непродовольчих товарів | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2022 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Телипко.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.