Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162211
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції (за матеріалами ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро») |
Інші назви: | Increasing the competitiveness of the confectionery manufacturer (based on the materials of Private JSC "Confectionery factory "AVK" Dnipro") |
Автори: | Качанова, Софія Валеріївна |
Ключові слова: | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНТРОЛІНГ, ЯКІСТЬ, ЗОВНІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Качанова С.В. Формування кадрової стратегії виробничого підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») / С.В. Качанова. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 89 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано теоретичні аспекти управління якістю продукції як вирішального фактору забезпечення конкурентоспроможності підприємства; визначено особливості технологічних інновацій в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості; розглянуто контролінг якості продукції як вагомої складової конкурентоспроможності підприємства; надано характеристику діяльності підприємства; зроблено аналіз асортименту, що виробляється підприємством; оцінено вплив факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства; оцінено конкурентоспроможність продукції ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; досліджено особливості формування асортименту за допомогою ABC-XYZ-аналізу з метою виявлення напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства; впроваджено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» та оцінювання їх ефективності |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності виробника кондитерської продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано теоретичні аспекти управління якістю продукції як вирішального фактору забезпечення конкурентоспроможності підприємства; визначено особливості технологічних інновацій в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості; розглянуто контролінг якості продукції як вагомої складової конкурентоспроможності підприємства; надано характеристику діяльності підприємства; зроблено аналіз асортименту, що виробляється підприємством; оцінено вплив факторів зовнішнього конкурентного середовища на діяльність підприємства; оцінено конкурентоспроможність продукції ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро»; досліджено особливості формування асортименту за допомогою ABC-XYZ-аналізу з метою виявлення напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємства; впроваджено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Дніпро» та оцінювання їх ефективності |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162211 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Качанова на сайт.pdf | 332,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Д_Качанова.rar | 45,36 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.