Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162214
Назва: | Формування маркетингової стратегії підприємства (за матеріалами ТОВ «Шоколадія») |
Інші назви: | Formation of marketing strategy of the enterprise (based on the materials of LLC "Shokoladia") |
Автори: | Мандрикіна, Любов Русланівна |
Ключові слова: | МАРКЕТИНГ, МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ, ПОЗИЦІОНУВАННЯ |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Мандрикіна Л.Р. Формування маркетингової стратегії підприємства (за матеріалами ТОВ «Шоколадія») / Л.Р. Мандрикіна– Д. : НТУ «ДП», 2022. – 89 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес формування маркетингової стратегії підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування маркетингової стратегії. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясовано загальну характеристику основних елементів маркетингової стратегії; визначено особливості Інтернет-маркетингу та його роль у формуванні маркетингової стратегії підприємства; розглянуто особливості розробки та впровадження маркетингової стратегії в діяльність підприємств; надано характеристику діяльності підприємства ТОВ «Шоколадія»; зроблено економічний аналіз діяльності ТОВ «Шоколадія»; проаналізовано фінансове становища ТОВ «Шоколадія»; досліджено галузь кондитерських виробів для обґрунтування стратегічних рішень підприємства; сформовано маркетингову стратегію ТОВ «Шоколадія» шляхом позиціонування нової продукції; впроваджено маркетингову стратегію |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес формування маркетингової стратегії підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування маркетингової стратегії. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясовано загальну характеристику основних елементів маркетингової стратегії; визначено особливості Інтернет-маркетингу та його роль у формуванні маркетингової стратегії підприємства; розглянуто особливості розробки та впровадження маркетингової стратегії в діяльність підприємств; надано характеристику діяльності підприємства ТОВ «Шоколадія»; зроблено економічний аналіз діяльності ТОВ «Шоколадія»; проаналізовано фінансове становища ТОВ «Шоколадія»; досліджено галузь кондитерських виробів для обґрунтування стратегічних рішень підприємства; сформовано маркетингову стратегію ТОВ «Шоколадія» шляхом позиціонування нової продукції; впроваджено маркетингову стратегію |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162214 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титул_Мандрикіна_на сайт.pdf | 336,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Д_Мандрикіна.rar | 42,45 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.