Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162295
Назва: Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «Укрмолпродукт»)
Інші назви: Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of product competitiveness management (based on the materials of LLC “Ukrmolproduct”)
Автори: Кайдаш, Тетяна Іванівна
Ключові слова: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, УПРАВЛІННЯ, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Кайдаш Т.І. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «Укрмолпродукт») / Т.І. Кайдаш. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 52 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Укрмолпродукт». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено систему забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Укрмолпродукт»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства.
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Укрмолпродукт». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено систему забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Укрмолпродукт»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162295
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули.pdf166,66 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Диплом_Кайдаш.rar545,05 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.