Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162296
Назва: | Обґрунтування ефективності маркетингових рішень в сфері управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «ДМК «ТАВРІЯ») |
Автори: | Родіна, Юлія Володимирівна |
Ключові слова: | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, МАРКЕТИНГ, КОНЬЯЧНА ПРОДУКЦІЯ, ВИНОРОБНА ГАЛУЗЬ, РЕОРГАНІЗАЦІЯ, СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ, ЕФЕКТИВНІСТЬ |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Родіна Ю.В. Обґрунтування ефективності маркетингових рішень в сфері управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «ДМК «ТАВРІЯ») / Ю.В. Родіна. – Д. : НТУ «ДП», 2022. – 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт дослідження – процес управління конкурентоспроможністю підп- риємства. Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретичних і методичних основ управління конкурентоспроможністю підприємства і розробка заходів щодо її підвищення на основі впровадження маркетингових рішень. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства; визначено складові забезпечення конкурентоспроможності; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «ДМК «Таврія»; здійснено аналіз конкурентних сил на ринку коньячних виробів в Україні; використано інструменти стратегічного аналізу для оцінки конкурентних переваг підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства за рахунок впровадження системи маркетингових рішень |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт дослідження – процес управління конкурентоспроможністю підп- риємства. Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретичних і методичних основ управління конкурентоспроможністю підприємства і розробка заходів щодо її підвищення на основі впровадження маркетингових рішень. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства; визначено складові забезпечення конкурентоспроможності; проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «ДМК «Таврія»; здійснено аналіз конкурентних сил на ринку коньячних виробів в Україні; використано інструменти стратегічного аналізу для оцінки конкурентних переваг підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства за рахунок впровадження системи маркетингових рішень |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162296 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули.pdf | 471,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
диплом. Родіна. 073-18-2.rar | 1,76 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.