Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, А. І.-
dc.contributor.authorКоломбар, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-03-06T09:07:46Z-
dc.date.available2023-03-06T09:07:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСидоренко А. І. Шкідливі наслідки реалізації фальсифікованого молока на стан здоров’я населення / Сидоренко А. І., Коломбар Т. М. // Молодь: наука та інновації : матеріали 10-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 23–25 листопада 2022 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2022. – С. 276-277uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162670-
dc.description.abstractКоров’яче молоко дуже корисне. До його складу входить багато важливих для організму речовин: білки, вітаміни, мінерали, жири. Проте завжди існує можливість натрапити на «підробку молока», що може зашкодити організму людини. Шкода від несправжнього молока може бути різною, починаючи з алергії на складові «молока», закінчуючи хворобами, спричиненими наявністю бактерій, які могли потрапити до підробки через антисанітарні умови при його виробництві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectшкідливі наслідкиuk_UA
dc.subjectреалізація фальсифікованого молокаuk_UA
dc.subjectстан здоров’я населенняuk_UA
dc.subjectкоров’яче молокоuk_UA
dc.titleШкідливі наслідки реалізації фальсифікованого молока на стан здоров’я населенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk637.12.04/07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 8 – Сучасні питання екології та захисту довкілля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник матеріалів 2022-276-277.pdf345,09 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.