Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162798
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрасовський, С. А.-
dc.contributor.authorКовров, О. С.-
dc.contributor.authorКлімкіна, І. І.-
dc.date.accessioned2023-03-21T13:04:39Z-
dc.date.available2023-03-21T13:04:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКрасовський С. А. Вплив біочару на фіторемедіаційні властивості Avena fatua та Bromus inermis leyss / С. А. Красовський, О. С. Ковров, І. І. Клімкіна // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2022. – № 70. – С. 192-199.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/162798-
dc.description.abstractПроаналізувати вплив біочару на фізичні показники субстрату з відвалу вуглевидобування ДТЕК ШУ «Павлоградська» та порівняти вплив різної концентрації біочару до субстрату на ростові показники досліджуваних рослин – фітоіндикаторів A.fatua та B.Leyss. Методика досліджування полягає у визначенні таких фізико-хімічних показників субстрату, як pH та питома електропровідність (ЕС), проаналізувати різний вплив концентрації біочару до субстрату (1.субстрат; 2.субстрат+10% біочару; 3. субстрат+15% біочару; 4. субстрат+20% біочару) на зміну фізичних показників отриманого субстрату та на ростові показники досліджуваних рослин A.fatua та B.Leyss.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectбіочарuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectремедіація вугільних відвалівuk_UA
dc.subjectфіторемедіаціяuk_UA
dc.subject«рослини-піонери»uk_UA
dc.subjectростовий тестuk_UA
dc.titleВплив біочару на фіторемедіаційні властивості Avena fatua та Bromus inermis leyssuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of biochar on the phytoremediation properties of Avena fatua and Bromus inermis leyssuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk606:628uk_UA
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. - 2022. - № 70

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf391,06 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.