Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163081
Назва: Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів
Автори: Савостенко, Тетяна
Ключові слова: європейський досвід;система державного контролю;безпечність харчових продуктів;продовольча сировина;продовольча безпека
Дата публікації: 2022
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Савостенко Т. Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів / Тетяна Савостенко // Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : матеріали ХІХ наук.-практ. конф. 16 червня 2022 р., м. Дніпро / за заг. ред. Л. Л. Прокопенка. – Дніпро : НТУ ДП, 2022. – С. 29-31.
Короткий огляд (реферат): Безпека харчових продуктів і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163081
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : матеріали 19-ої наук.-практ. конф. 16 червня 2022 р., м. Дніпро

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_7_Material_conference_16_06_2022-29-31.pdf551,43 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.