Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163081
Назва: | Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів |
Автори: | Савостенко, Тетяна |
Ключові слова: | європейський досвід;система державного контролю;безпечність харчових продуктів;продовольча сировина;продовольча безпека |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Савостенко Т. Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів / Тетяна Савостенко // Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : матеріали ХІХ наук.-практ. конф. 16 червня 2022 р., м. Дніпро / за заг. ред. Л. Л. Прокопенка. – Дніпро : НТУ ДП, 2022. – С. 29-31. |
Короткий огляд (реферат): | Безпека харчових продуктів і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163081 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : матеріали 19-ої наук.-практ. конф. 16 червня 2022 р., м. Дніпро |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022_7_Material_conference_16_06_2022-29-31.pdf | 551,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.