Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163158
Назва: Інституційна система ЄС
Автори: Прокопенко, Л. Л.
Рудік, О. М.
Рудік, Н. М.
Ключові слова: європейський досвід;європейська інтеграція;державне управління;публічне управління
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДРІДУ НАДУ
Бібліографічний опис: Прокопенко Л. Л. Інституційна система ЄС : навч. посіб. / Л. Л. Прокопенко, О. М. Рудік, Н. М. Рудік. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Дніпро : ДРІДУ НАДУ, 2021. – 226 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджується освіта Пидніпров’я у ХVІІІ – першій половині ХІХ ст. Розкрито процес формування освіти в Запорізькій Січі. Розраховано для науковців, краєзнавців та фахівцвів у сфері державного управління. Розглядається інституційна система ЄС: її еволюція від початку процесу європейської інтеграції в 1951 р. до сучасного стану після набуття чинності Лісабонського договору у 2009 р. Посібник формує необхідні передумови для вивчення й аналізу сутності, проблем та перспектив розвитку сучасної інституційної системи ЄС. Особлива увага приділяється ключовим історичним віхам становлення та розвитку інституційної системи ЄС, основним інститутам Союзу, їх ролі та значенню в законотворчому процесі, розробленні та імплементації європейської політики. Під час роботи автори використали новітні джерела та матеріали (законодавчі акти, документи, інформаційно-аналітичні матеріали, статистичні дані, а також наукові праці експертів та учених), присвячені інституційній системі ЄС. Для фахівців з державного управління, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, науковців, викладачів, слухачів вищих навчальних закладів, а також буде корисним для всіх, кого цікавить ЄС та процес європейської інтеграції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163158
ISBN: 978-617-7139-39-2
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прокопенко 6_Інст. система_Prokopenko_2021 .pdf4,45 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.