Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163676
Назва: | Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування |
Автори: | Ляшкевич, Анастасія Михайлівна Горпинич, О. В. |
Ключові слова: | управління підприємством;управлінське рішення;заклад громадського харчування |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Видавництво НТУ "ДП" |
Бібліографічний опис: | Ляшкевич А. М. Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування /Ляшкевич Анастасія Михайлівна, Горпинич О. В. // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 460-462. |
Короткий огляд (реферат): | У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163676 |
Розташовується у зібраннях: | Економіка і управління у промисловості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тиждень студентської науки -2023-460-462.pdf | 419,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.