Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163676
Назва: Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування
Автори: Ляшкевич, Анастасія Михайлівна
Горпинич, О. В.
Ключові слова: управління підприємством;управлінське рішення;заклад громадського харчування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Ляшкевич А. М. Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування /Ляшкевич Анастасія Михайлівна, Горпинич О. В. // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 460-462.
Короткий огляд (реферат): У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163676
Розташовується у зібраннях:Економіка і управління у промисловості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тиждень студентської науки -2023-460-462.pdf419,92 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.