Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163842
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванов, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-29T08:45:37Z | - |
dc.date.available | 2023-06-29T08:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Іванов А. М. Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України / Іванов А. М. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 423-424 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163842 | - |
dc.description.abstract | Заклади готельно-ресторанного бізнесу (далі – ГРБ) України передають на управління аутсорсинговим компаніям наступні функції: робота з персоналом, організація заходів, маркетинг та PR-діяльність, клінінгові послуги та ін., маючи від цього певні переваги. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | аутсорсингови компанії | uk_UA |
dc.subject | аутсорсинг | uk_UA |
dc.title | Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 338 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Туризм, рекреація та гостинність» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наукова_весна_2023-423-424.pdf | 319,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.