Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванов, А. М.-
dc.date.accessioned2023-06-29T08:45:37Z-
dc.date.available2023-06-29T08:45:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІванов А. М. Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України / Іванов А. М. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 423-424uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163842-
dc.description.abstractЗаклади готельно-ресторанного бізнесу (далі – ГРБ) України передають на управління аутсорсинговим компаніям наступні функції: робота з персоналом, організація заходів, маркетинг та PR-діяльність, клінінгові послуги та ін., маючи від цього певні переваги.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectаутсорсингови компаніїuk_UA
dc.subjectаутсорсингuk_UA
dc.titleОсобливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk338uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція «Туризм, рекреація та гостинність»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наукова_весна_2023-423-424.pdf319,08 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.