Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163848
Назва: | Перспективні напрямки удосконалення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту (на прикладі готелю «Турист») |
Автори: | Кривоборець, М. М. Шутка, Б. С. |
Ключові слова: | процес обслуговування туристів;готель «Турист»;готельний комплекс;стратегія стабілізації |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Кривоборець М. М. Перспективні напрямки удосконалення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту (на прикладі готелю «Турист») / Кривоборець М. М., Шутка Б. С. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 428-430 |
Короткий огляд (реферат): | Поліпшення процесу обслуговування туристів може бути вирішальним чинником для збереження та залучення більшої кількості туристів, які бажають повернутися знову та знову. Виконання цього завдання вимагає поєднання різних стратегій та технологій, які допоможуть забезпечити високу якість обслуговування туристів та зробити подорож для них приємною та комфортною. У даному контексті, у доцільно розглянути різні способи та стратегії поліпшення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту. Базою дослідження було обрано готель «Турист». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163848 |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Туризм, рекреація та гостинність» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наукова_весна_2023-428-430.pdf | 425,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.