Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩоголєва, І. В.-
dc.contributor.authorСоколовський, В. А.-
dc.date.accessioned2023-06-29T10:39:37Z-
dc.date.available2023-06-29T10:39:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЩоголєва І. В. Тенденції та перспективи ринку гастрономічного туризму / Щоголєва І. В., Соколовський В. А. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 430-432uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163849-
dc.description.abstractГастрономічний туризм, як один із напрямів туристичної діяльності, має нетривалу, але змістовну історію, оскільки супроводжувався процесом усталення самого поняття «гастрономічний туризм», яке пройшло трансформаційні зміни з поняття «кулінарний туризм», що зявилось в 1998 р., на поняття «гастрономічний туризм» у 2013 р. Цьому передувало перейменування у 2012 р. Міжнародної асоціації кулінарного туризму на Всесвітню організацію гастрономічного туризму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectтуристична діяльністьuk_UA
dc.subjectдайджест статистичної інформаціїuk_UA
dc.titleТенденції та перспективи ринку гастрономічного туризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk338.484uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція «Туризм, рекреація та гостинність»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наукова_весна_2023-430-432.pdf357,81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.