Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163909
Назва: Правова охорона та захист торгівельної марки як об’єкта права інтелектуальної власності
Автори: Піддубна, Марія Олександрівна
Пушкіна, Олена Вікторівна
Ключові слова: право інтелектуальної власності;захист торгівельної марки;міжнародна класифікація товарів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Піддубна М. О. Правова охорона та захист торгівельної марки як об’єкта права інтелектуальної власності / Піддубна Марія Олександрівна, Пушкіна Олена Вікторівна // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 620-624.
Короткий огляд (реферат): Кожен бізнесмен бажає, щоб його підприємство відрізнялося від конкурентів і мало конкурентну привабливість перед своїми потенційними клієнтами. Деякі підприємці користуються маркетинговими та піар-агенціями, розробляючи певні стратегії з просування своїх послуг або товарів. Однак в обранні будь-якої стратегії все починається однаково — з розробки логотипу. Докладається чимало зусиль для створення унікальної та привабливої «картинки», яка одразу б запам'ятовувалася, асоціювалася з певною компанією та її діяльністю. Ця «картинка», цей логотип є нічим іншим як торговельною маркою або знаком для товарів і послуг, що також потребує захисту від посягань недобросовісних конкурентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163909
Розташовується у зібраннях:Право

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тиждень студентської науки -2023-620-624.pdf412,16 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.