Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163930
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, К. П.-
dc.contributor.authorГармаш, С. М.-
dc.date.accessioned2023-07-03T10:37:19Z-
dc.date.available2023-07-03T10:37:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарченко К. П. Дослідження біоутилізації фруктових відходів з отриманням біогазу / Харченко К. П., Гармаш С. М. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 457-459uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163930-
dc.description.abstractЗа підрахунками фахівців світових запасів природного газу, за нинішніх темпів споживання вистачить ще на 50 років. Виробництво біогазу створює можливості утилізації органічних відходів, у тому числі багатотоннажних відходів овочів та фруктів, які спричиняють глобальні викиди парникових газів та забруднюють території, а також може вирішити проблему дефіциту та збільшення вартості традиційних паливних ресурсів. Виробництво біогазу з органічних відходів дозволяє запобігти викиду метану в атмосферу, а його уловлювання − найкращий спосіб запобігання глобального потепління. Біогазова технологія дозволяє також прискорено одержати за допомогою анаеробного зброджування натуральні біодобрива, що містять біологічно активні речовини і мікроелементи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectбіогазова технологіяuk_UA
dc.subjectбіогазuk_UA
dc.subjectбіоутилізація фруктових відходівuk_UA
dc.titleДослідження біоутилізації фруктових відходів з отриманням біогазуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk628.336.6uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція «Активна молодь малої академії наук України у вирішенні сучасних проблем сталого розвитку»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наукова_весна_2023-457-459.pdf344,57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.