Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамський, С. О.-
dc.contributor.authorАнтонюк, П. О.-
dc.date.accessioned2023-07-06T07:53:34Z-
dc.date.available2023-07-06T07:53:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКрамський С. О. Інституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний час / Крамський С. О., Антонюк П. О. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 213-215uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164035-
dc.description.abstractСучасні тенденції державної підтримки малих форм господарювання в аграрному секторі економіки вказують на безумовну зацікавленість органів влади всіх рівнів у їхньому розвитку особливо під час війни між рф та Україною. В даний час вони стали одним з пріоритетів державної аграрної політики. Проте варто зазначити, що сьогодні все ще переважають економічні заходи підтримки над адміністративними, хоча останні можуть виявитися не менш важливими та ефективними, особливо в нинішніх складних умовах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectселективний ринокuk_UA
dc.subjectм'ясна продукціяuk_UA
dc.subjectяєчна продукціяuk_UA
dc.subjectстратегічна метаuk_UA
dc.titleІнституційна складова формування селективного ринку м’ясної та яєчної продукції у повоєнний часuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk339.428.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція «Економіка і управління»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наукова_весна_2023-213-215.pdf331,85 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.