Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164082
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогданов, О. О.-
dc.contributor.authorЗахаров, О. С.-
dc.contributor.authorМогильченко, Н. В.-
dc.contributor.authorBohdanov, О.-
dc.contributor.authorZakharov, O.-
dc.contributor.authorMohylchenko, N.-
dc.date.accessioned2023-07-07T07:19:24Z-
dc.date.available2023-07-07T07:19:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБогданов О. О. Оптимізація режимів різання та критерії оптимальності / О. О. Богданов, О. С. Захаров, Н. В. Могильченко // Інноваційні технології підготовки кадрів для промисловості та транспорту 2023, м. Дніпро, 28-29 квітня : зб. наук. пр. міжнар. конф. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С.34-39uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164082-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто оптимізаційну модель процесу механічної обробки. Приведені критерії оптимізації та цільові функції, які використовуються при розрахунках.uk_UA
dc.description.abstractThe work considers the optimization model of the machining process. Optimi‐ zation criteria and objective functions used in calculations are given. uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectоптимізація режимів різанняuk_UA
dc.subjectкритерії оптимізаціїuk_UA
dc.subjectрежими різанняuk_UA
dc.subjectоптимальні параметриuk_UA
dc.subjectoptimization of cutting modesuk_UA
dc.subjectoptimization criteriauk_UA
dc.subjectcutting modesuk_UA
dc.subjectoptimal parametersuk_UA
dc.titleОптимізація режимів різання та критерії оптимальностіuk_UA
dc.title.alternativeOptimization of cutting modes and optimality criteriauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk621.9.014uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології  підготовки кадрів для промисловості та транспорту 2023 : зб. наук. праць міжнар. конф., м. Дніпро, 28-29 квіт. 2023 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITPTIT2023-34-39.pdf428,82 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.