Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164304
Назва: Автоматизація процесу керування виготовлення хлібобулочних виробів
Автори: Козлов, О. К.
Ключові слова: ШАФА, СИСТЕМА КЕРУВАННЯ, ТЕМПЕРАТУРА МІКРОКЛІМАТУ, ВОЛОГІСТЬ, СИНТЕЗ СИСТЕМИ, ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ
Дата публікації: 3-лип-2023
Видавництво: НТУ “Дніпровська політехніка”
Бібліографічний опис: Козлов О. К. Автоматизація процесу керування виготовлення хлібобулочних виробів : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Козлов Олександр Костянтинович. – Д.: НТУ «ДП», 2023. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): Об'єкт розробки – система автоматичного керування технологічним обладнанням виробництва хлібобулочних виробів. Об'єкт дослідження – підсистема автоматичного керування шафою остаточного вистоювання тіста. Предмет дослідження – розробка моделі шафи остаточного вистоювання тіста регульованої по каналу температура мікроклімату. Виходячи з отриманих результатів можливо зробити висновок, що модель відповідає об’єкту керування, та може бути використана для подальшої розробки підсистеми керування. Подальше вдосконалення моделі можливе у рамках більш детального аналізу впливів збурення, та модифікації програмного коду з метою підвищення швидкодії. Отримана модель може бути використана для розробки програмного забезпечення підсистеми керування. Розглянуто техніко-економічного обґрунтування ефективності результатів розробки і впровадження автоматизованої підсистеми керування технологічним обладнанням з виробництва хлібобулочних виробів. Проведено аналіз небезпечних і шкідливих виробничих чинників, розроблено інженерно-технічні заходи по охороні праці і виконана розрахункова частина.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164304
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
151_19_1_Козлов_О_К_-_ПЗ.pdf2,41 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.