Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164316
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДворник, О. О.-
dc.date.accessioned2023-07-23T10:03:49Z-
dc.date.available2023-07-23T10:03:49Z-
dc.date.issued2023-07-03-
dc.identifier.citationДворник О. О. Автоматизація устаткування для сушіння макаронних виробів : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Дворник Олександр Олександрович. – Д.: НТУ «ДП», 2023. – 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164316-
dc.description.abstractОб'єкт розробки – система автоматичного керування безперервною сушаркою макаронних виробів G1000-D2. Об'єкт дослідження - сушарка макаронних виробів G1000-D2 з автоматизованої лінії TF GROUP – PASTA G1000, яка використовується на підприємстві ТОВ «Продовольча компанія «Заграва» м. Луцьк. Предмет дослідження – модель сушарки макаронних виробів G1000-D2. Мета роботи - розробка моделі об’єкта керування для регульованої вологості макаронних виробів в залежності потужності електронагріву. При цьому інші вхідні і вихідні параметри мають бути не змінними і знаходитись у номінальному стані. Виходячи з отриманих результатів можливо зробити висновок, що розроблена модель відповідає об’єкту керування, та може бути використана для подальшої розробки системи керування. Подальше вдосконалення моделі можливе у рамках більш детального аналізу впливів збурення, та модифікації програмного коду з метою підвищення швидкодії. Отримана модель може бути використана для розробки програмного забезпечення підсистеми керування. Розглянуто техніко-економічного обґрунтування ефективності результатів розробки і впровадження автоматизованої системи керування сушарки макаронних виробів G1000-D2. В розділі охорона праці проведена оцінка умов, у яких проводилась кваліфікаційна робота, розроблені заходи по створенню безпечних і здорових умов праці, раціональної організації робочого місця, розраховане штучне освітлення, розглянуті заходи по нормалізації параметрів мікроклімату, оцінена характеристика приміщення по пожежній безпеці, розроблені протипожежні заходи та обрані засоби гасіння пожеж.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ “Дніпровська політехніка”uk_UA
dc.subjectМАКАРОННІ ВИРОБИ, ПОТУЖНІСЬ ТЕН, ВОЛОГІСТЬ, СИСТЕМА КЕРУВАННЯ, ДАТЧИК, ВИКОНАВЧИЙ ПРИСТРІЙ, ДОСЛІДНИЦЬКА СИСТЕМА, ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬuk_UA
dc.titleАвтоматизація устаткування для сушіння макаронних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.identifier.udk681.5:004.94uk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
00_151-20ск_1_Дворник О_О_-_ПЗ.pdf4,3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.