Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164316
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дворник, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-23T10:03:49Z | - |
dc.date.available | 2023-07-23T10:03:49Z | - |
dc.date.issued | 2023-07-03 | - |
dc.identifier.citation | Дворник О. О. Автоматизація устаткування для сушіння макаронних виробів : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Дворник Олександр Олександрович. – Д.: НТУ «ДП», 2023. – 92 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164316 | - |
dc.description.abstract | Об'єкт розробки – система автоматичного керування безперервною сушаркою макаронних виробів G1000-D2. Об'єкт дослідження - сушарка макаронних виробів G1000-D2 з автоматизованої лінії TF GROUP – PASTA G1000, яка використовується на підприємстві ТОВ «Продовольча компанія «Заграва» м. Луцьк. Предмет дослідження – модель сушарки макаронних виробів G1000-D2. Мета роботи - розробка моделі об’єкта керування для регульованої вологості макаронних виробів в залежності потужності електронагріву. При цьому інші вхідні і вихідні параметри мають бути не змінними і знаходитись у номінальному стані. Виходячи з отриманих результатів можливо зробити висновок, що розроблена модель відповідає об’єкту керування, та може бути використана для подальшої розробки системи керування. Подальше вдосконалення моделі можливе у рамках більш детального аналізу впливів збурення, та модифікації програмного коду з метою підвищення швидкодії. Отримана модель може бути використана для розробки програмного забезпечення підсистеми керування. Розглянуто техніко-економічного обґрунтування ефективності результатів розробки і впровадження автоматизованої системи керування сушарки макаронних виробів G1000-D2. В розділі охорона праці проведена оцінка умов, у яких проводилась кваліфікаційна робота, розроблені заходи по створенню безпечних і здорових умов праці, раціональної організації робочого місця, розраховане штучне освітлення, розглянуті заходи по нормалізації параметрів мікроклімату, оцінена характеристика приміщення по пожежній безпеці, розроблені протипожежні заходи та обрані засоби гасіння пожеж. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ “Дніпровська політехніка” | uk_UA |
dc.subject | МАКАРОННІ ВИРОБИ, ПОТУЖНІСЬ ТЕН, ВОЛОГІСТЬ, СИСТЕМА КЕРУВАННЯ, ДАТЧИК, ВИКОНАВЧИЙ ПРИСТРІЙ, ДОСЛІДНИЦЬКА СИСТЕМА, ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ | uk_UA |
dc.title | Автоматизація устаткування для сушіння макаронних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.identifier.udk | 681.5:004.94 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
00_151-20ск_1_Дворник О_О_-_ПЗ.pdf | 4,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.