Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164322
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСап'ян, М. І.-
dc.date.accessioned2023-07-23T10:35:05Z-
dc.date.available2023-07-23T10:35:05Z-
dc.date.issued2023-07-03-
dc.identifier.citationСап'ян М. І. Автоматизація технологічного процесу сушіння бурякового жому на цукрових заводах : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Сап'ян Максим Ігорович. – Д.: НТУ «ДП», 2023. – 101 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164322-
dc.description.abstractОб'єкт розробки – система автоматичного керування сушарка перегрітою парою типу DDS NIRO, яка використовується на модернізованому Радехівському цукровому заводі (Львівська обл., с. Павлів). Об'єкт дослідження - сушарка перегрітою парою типу DDS NIRO продуктивністю сушеного жому до 25,0 т/год. Предмет дослідження – модель сушарки перегрітою парою типу DDS NIRO. Мета роботи - розробка моделі об’єкта керування для регульованої вологості сухого бурякового жому в залежності від тиску пари. При цьому інші вхідні і вихідні параметри мають бути не змінними і знаходитись у номінальному стані. Виходячи з отриманих результатів можливо зробити висновок, що розроблена модель відповідає об’єкту керування, та може бути використана для подальшої розробки підсистеми керування. Подальше вдосконалення моделі можливе у рамках більш детального аналізу впливів збурення, та модифікації програмного коду з метою підвищення швидкодії. Отримана модель може бути використана для розробки програмного забезпечення підсистеми керування. Розглянуто техніко-економічного обґрунтування ефективності результатів розробки і впровадження автоматизованої системи керування сушарка перегрітою парою типу DDS NIRO. В розділі охорона праці розглянуті питання охорона праці при роботі в лабораторії та техніка безпеки при роботі на комп’ютерах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ “Дніпровська політехніка”uk_UA
dc.subjectБУРЯКОВИЙ ЖОМ, ВИТРАТИ ПАРИ, ВОЛОГІСТЬ, СИСТЕМА КЕРУВАННЯ, ДАТЧИК, ВИКОНАВЧИЙ ПРИСТРІЙ, ДОСЛІДНИЦЬКА СИСТЕМА, ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу сушіння бурякового жому на цукрових заводахuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.identifier.udk681.5:004.94uk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
00_151_20ск_Сап'ян_М_І_ПЗ.pdf3,2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.