Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164417
Назва: Типи, різновиди та критерії оцінювання якості перлів
Інші назви: Types, varieties and evaluation criteria qualities of pearls
Автори: Баранов, П. М.
Сливна, О. В.
Шевченко, С. В.
Ключові слова: перли;декоративні властивості;критерії якості;вартість;судова експертиза;pearls;decorative properties;quality criteria;cost;forensic examination
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Баранов П. М. Типи, різновиди та критерії оцінювання якості перлів / П. М. Баранов, О. В. Сливна, С. В. Шевченко // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2023. – № 72. – С. 87-97.
Короткий огляд (реферат): В роботі використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження – теоретичні (аналіз, узагальнення, порівняння), гемологічні та економічні. Основна частина роботи базується на аналізі літературних джерел, інформації з інтернету та практичних результатах раніше виконаних досліджень та експертних оцінок. Об'єктивність методики забезпечується великим обсягом аналітичних робіт, проведених на конкретних партіях перлів, а також тісним закономірним взаємозв'язком між типами, видами та способами вирощування перлів.
The work uses general scientific and special research methods - theoretical (analysis, generalization, comparison), gemological and economic. The main part of the work is based on the analysis of literary sources, information from the Internet and practical results of previously performed research and expert evaluations. The objectivity of the methodology is ensured by a large amount of analytical work carried out on specific batches of pearls, as well as by a close natural relationship between types, species and methods of growing pearls.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164417
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. – 2023. – № 72

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf503,33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.