Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164671
Назва: Розробка системи підтримки прийняття рішень щодо вибору оптимального соціального проекту
Автори: Іващенко, Катерина
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Практична цінність. Впровадження розробленої інтелектуальної системи, вирішення задачі вибору оптимального соціального проекту та оптимального розподілу бюджету дозволить концентрувати увагу на найголовніших проектах та приділяти їм більше уваги, що підвищить ефективність некомерційної діяльності.
Актуальність роботи: перспективи розвитку некомерційних організацій з урахуванням можливостей використання грантових заявок.
Опис: Вирішені в роботі задачі: розглянута характеристика некомерційної діяльності та некомерційних організацій, основні їх джерела фінансування, одним з яких є грантове забезпечення як засіб залучення додаткового фінансування з різних джерел, наведені перспективи розвитку НГО на майбутні роки та рекомендації щодо . Була поставлена задача вибору оптимального соціального проекту з урахуванням значень по критеріям оцінювання та степені важливості кожного з критеріїв і розглянуті методи рішення цієї задачі, під задачею було обрати оптимальний розподіл бюджету НКО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164671
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІващенкоКатерина_бак124.pdf2,28 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.