Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164714
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШека, Тетяна Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-09-25T18:41:46Z-
dc.date.available2023-09-25T18:41:46Z-
dc.date.issued2022-12-16-
dc.identifier.citationатестаційна робота магістра/ Шека Т.М. - Дніпро 2022, 69с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164714-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – автоматизована система керування параметрами налаштування контурів управління розстійно-пічного агрегату виробничої дільниці «Клуб Чіпсів» компанії Snack Production. Мета: обґрунтувати параметри підсистеми керування даними налаштування контурів управління обладнанням розстійно-пічного агрегату. Дослідження та розробка програмного забезпечення виконано у відповідності до завдання на дипломну роботу магістра. Розроблена функціональна структура та програмне забезпечення для управління базою рецептів налаштувань регуляторів. В експериментальному розділі у вигляді знімків екрану досліджена адекватність моделі управління даними агрегату.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectПЕКАРНА КАМЕРА, РОЗСТІЙНА ШАФА, АГРЕГАТ, ВИПІЧКАuk_UA
dc.titleОбгрунтування структури та параметрів кіберфізичної системи виробничої дільниці «Клуб Чіпсів» компанії Snack Productionuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЗ_Шека_123м-21-1.pdf1,92 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.