Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165102
Назва: | Формування асортиментної політики підприємства (за матеріалами ТОВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЮВІЛЕЙНИЙ») |
Інші назви: | Formation of the assortment policy of the company (based on the materials of LLC MEAT-PACKING PLANT “YUVILEYNY”) |
Автори: | Краселюк, Софія Сергіївна |
Ключові слова: | АСОРТИМЕНТ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, СТРАТЕГІЯ, ТАКТИКА УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Краселюк С.С. Формування асортиментної політики підприємства (за матеріалами ТОВ М'ЯСОКОМБІНАТ «ЮВІЛЕЙНИЙ») / С.С. Краселюк – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування асортиментної політики підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування асортиментної політики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості управління товарним асортиментом підприємства; досліджено управління асортиментною політикою підприємства; оцінено напрями вдосконалення асортиментної політики за рахунок формування стратегії та тактики управління; здійснено аналіз сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України; визначено загальну характеристику підприємства ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; проаналізовано асортимент підприємства; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; продемонстровано застосування сучасної методики розроблення стратегічного набору товарів; сформовано асортиментну політику ТОВ МК «Ювілейний». |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес формування асортиментної політики підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування асортиментної політики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто особливості управління товарним асортиментом підприємства; досліджено управління асортиментною політикою підприємства; оцінено напрями вдосконалення асортиментної політики за рахунок формування стратегії та тактики управління; здійснено аналіз сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України; визначено загальну характеристику підприємства ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; проаналізовано асортимент підприємства; проаналізовано фінансові показники та показники ділової активності ТОВ М’ясокомбінат «Ювілейний»; продемонстровано застосування сучасної методики розроблення стратегічного набору товарів; сформовано асортиментну політику ТОВ МК «Ювілейний». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165102 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Краселюк_Титули.pdf | 313,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Краселюк_ок.pdf | 44,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.