Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165125
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧекун, Даніїл Анатолійович-
dc.date.accessioned2023-10-12T20:47:44Z-
dc.date.available2023-10-12T20:47:44Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationЧекун Д.А. Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Оболонь») / Д.А. Чекун. – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 68с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165125-
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукціїuk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції. Мета роботи – дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності підприємства та виявлення шляхів забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - вивчено сутнісну характеристику управління конкурентною спроможністю продукції; - визначено методичні послідовні підходи до оцінки конкурентної спроможності продукції; - проаналізовано ефективність управління конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; - проведено аналіз можливостей підвищення конкурентної спроможності продукції; - обґрунтувано рішення щодо підвищення конкурентоспроможності продукціїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectУПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕАЛІЗАЦІЯ, АНАЛІЗuk_UA
dc.titleОбгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ПрАТ «Оболонь»)uk_UA
dc.title.alternativeSubstantiation of the efficiency of solutions in the field of product competitiveness management (based on the materials of Private JSC “Obolon”)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
титули_Чекун.pdf404,8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
диплом_Чекун.pdf27,3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.