Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165130
Назва: Оцінка франчайзингу як способу започаткування власного бізнесу _
Автори: Полонської Анастасії Григорівни
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): БІЗНЕС-ПРОЄКТУ, ЗАПОЧАТКУВАННЯ БІЗНЕСУ, ФРАНЧАЙЗИНГ, ФРАНЧАЙЗЕР, ФРАНЧАЙЗІ, ФРАНШИЗА, РОЯЛТІ, РИЗИКИ Об’єкт дослідження - процес започаткування бізнесу. Предмет дослідження – особливості започаткування бізнесу шляхом франчайзингу. Результати дослідження. В першому розділі зроблено: аналіз процесу започаткування власного бізнесу; визначена логіка створення власного бізнесу (мотиви та бар’єри); проаналізована сутність та елементи франчайзингу. В другому розділі наведена оцінка сучасних франшиз, визначені підґрунтя формування взаємовідносин між франчайзером і франчайзі, проаналізовано правове забезпечення франчайзингу. В третьому розділі обґрунтовано рішення стосовно купівлі франшизи та визначені ризики франчайзі в бізнес–проекті. Прикладна цінність. Визначено, що рішення започаткування власного бізнесу шляхом франчайзингу має гуртуватись на індивідуальній оцінці потенційного франчайзі таких характеристик франшизи як: вид економічної діяльності; перевіреність та перспективність франшизи; мінімальний обсяг інвестицій; паушальний внесок та роялті; термін окупності; репутація франчайзера. Сфера використання результатів. Результати дослідження можуть бути використані підприємцями (майбутніми підприємцями) та повноважними особами діючих підприємств, які залучені або розглядають можливість залучення до процесу франчайзингу.  
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165130
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полонська_АГ_076-20зск-1.pdf194,06 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Полонська_АГ_076-20зск-1.zip281,13 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.