Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165130
Назва: | Оцінка франчайзингу як способу започаткування власного бізнесу _ |
Автори: | Полонської Анастасії Григорівни |
Дата публікації: | 2023 |
Короткий огляд (реферат): | БІЗНЕС-ПРОЄКТУ, ЗАПОЧАТКУВАННЯ БІЗНЕСУ, ФРАНЧАЙЗИНГ, ФРАНЧАЙЗЕР, ФРАНЧАЙЗІ, ФРАНШИЗА, РОЯЛТІ, РИЗИКИ Об’єкт дослідження - процес започаткування бізнесу. Предмет дослідження – особливості започаткування бізнесу шляхом франчайзингу. Результати дослідження. В першому розділі зроблено: аналіз процесу започаткування власного бізнесу; визначена логіка створення власного бізнесу (мотиви та бар’єри); проаналізована сутність та елементи франчайзингу. В другому розділі наведена оцінка сучасних франшиз, визначені підґрунтя формування взаємовідносин між франчайзером і франчайзі, проаналізовано правове забезпечення франчайзингу. В третьому розділі обґрунтовано рішення стосовно купівлі франшизи та визначені ризики франчайзі в бізнес–проекті. Прикладна цінність. Визначено, що рішення започаткування власного бізнесу шляхом франчайзингу має гуртуватись на індивідуальній оцінці потенційного франчайзі таких характеристик франшизи як: вид економічної діяльності; перевіреність та перспективність франшизи; мінімальний обсяг інвестицій; паушальний внесок та роялті; термін окупності; репутація франчайзера. Сфера використання результатів. Результати дослідження можуть бути використані підприємцями (майбутніми підприємцями) та повноважними особами діючих підприємств, які залучені або розглядають можливість залучення до процесу франчайзингу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165130 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Полонська_АГ_076-20зск-1.pdf | 194,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Полонська_АГ_076-20зск-1.zip | 281,13 kB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.