Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165133
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБережної Вікторії Володимирівни-
dc.date.accessioned2023-10-12T22:37:31Z-
dc.date.available2023-10-12T22:37:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165133-
dc.description.abstractПояснювальна записка кваліфікаційної роботи на тему: «Удосконалення заходів, щодо покращення економічного стану підприємницької структури» 85 сторінок, 24 рисунків, 17 таблиць, 25 використаних джерел. ПІДПРИЄМНИЦЬКА СТРУКТУРА, ЕКОНОМІЧНИЙ СТАН, МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОМПЛЕКС, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ЕКОНОМІЧНА ДІАГНОСТИКА. Об’єкт дослідження – економічний стан підприємницької структури. Предмет дослідження – теоретичні та практичні засади удосконалення заходів щодо покращення економічного стану підприємницької структури. Мета роботи – полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо покращення економічного стану підприємницької структури в сучасних умовах. Методи дослідження – метод узагальнення і систематизації, аналітичний, графічний метод. Отримані результати. У першому розділі розкрито сутність поняття "підприємницька структура", Визначено роль економічного стану у досягненні цілей підприємницької структури. У другому розділі була складена загальна характеристика діяльності металургійного виробництва ТОВ "ІНТЕРПАЙП УКРАЇНА". Проведено аналіз організаційно-економічна характеристика підприємства. У третьому розділі запропоновані заходи, спрямовані на покращення фінансово-економічного стану підприємницької структури.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleУдосконалення заходів, щодо покращення економічного стану підприємницької структуриuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бережна 1234.pdf481,69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Диплом Бережна_.zip727,1 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.