Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165272
Назва: Організація лікувально-оздоровчого туризму в Дніпропетровській області
Автори: Тарасов, Євген
Бондаренко, Людмила
Ключові слова: оздоровчо-лікувальний комплекс Дніпропетровської області;туризм;туризм України
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Тарасов Є. Організація лікувально-оздоровчого туризму в Дніпропетровській області / Тарасов Євген, Бондаренко Людмила // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 57-60.
Короткий огляд (реферат): Значущість лікувально-оздоровчого туризму у світі зростає в геометричній прогресії та стає все більш актуальною для країн, що визначають для себе туристичний розвиток як базовий для своїх територій. Даний напрямок туризму вважається глобальним і відзначається низкою специфічних регіональних і навіть локальних ознак, тому важливим є питання визначення підходів та інструментів щодо оцінки територіальної організації лікувально-оздоровчого туризму. Наведемо кілька ключових факторів, які можна врахувати при оцінці територіальної організації лікувально-оздоровчого туризму: – оцінка доступності та якості лікувальних ресурсів, таких як медичні заклади, санаторії, лікувальні бази, лікарі і медичний персонал; – оцінка вигідного географічного розташування туристичних об'єктів та інфраструктури для лікувально-оздоровчого туризму. Наявність природних курортів, гірських районів або багатих на мінеральні джерела ділянок може бути важливою перевагою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165272
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Екологічні та соціальні аспекти туристично-рекреаційної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-57-60.pdf308,14 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.