Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165288
Назва: Особливості функціонування індустрії гостинності в Україні під час війни
Автори: Ільїна, Інеса
Любчук, Ольга
Ключові слова: індустрія туризму;туризм під час війни;туризм
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ільїна І. Особливості функціонування індустрії гостинності в Україні під час війни / Ільїна Інеса, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 126-128.
Короткий огляд (реферат): До війни Україна відставала у розвитку підприємств готельної індустрії порівняно з країнами сусідами, що ще більше поглибилось під час повномасштабної війни. Тому Україна ризикує cтaти нe кoнкуpeнтнocпpoмoжнoю в індустрії гостинності в післявоєнний період. Для вирішення цієї проблеми вважаємо необхідним є з’ясувати стан та особливості функціонування індустрії гостинності в Україні під час війни та розробити програму розвитку готельного господарства з врахуванням світових тенденцій розвитку туристичних галузей та сучасних вимог. Індустрія гостинності – це індустрія, що працює на благо людей. Вона є потужним механізмом, що активно функціонує та постійно розвивається, при цьому потребує значної підтримки від держави та великих інвестицій. Галузь гостинності виступає ключовим компонентом соціальної сфери і відіграє важливу роль у підвищенні продуктивності громадського виробництва, що, відповідно, призводить до підвищення рівня життя населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165288
Розташовується у зібраннях:Секція 3. Економіка та управління в туристичному бізнесі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-126-128.pdf228,07 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.