Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСердюк, Анастасія-
dc.contributor.authorЛюбчук, Ольга-
dc.date.accessioned2023-11-24T11:48:21Z-
dc.date.available2023-11-24T11:48:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСердюк А. Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств / Сердюк Анастасія, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 153-154.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165308-
dc.description.abstractУ сучасних умовах, що характеризуються стрімким розвитком цифрових технологій, невизначеністю економічної та політичної обстановки, а також загальною нестабільністю епідеміологічної ситуації, набирає популярності концепція VUCA (Volatility – нестабільність, Uncertainty – невизначеність, Complexity – складність, Ambiguity – неоднозначність). Цей підхід, заснований на пошуку ефективних рішень в умовах нестабільності та швидких змін у світі, підкреслює особливе значення необхідності врахування всього різноманіття факторів, здатних знизити рівень вразливості підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectготельна індустріяuk_UA
dc.titleФактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 3. Економіка та управління в туристичному бізнесі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-153-154.pdf219,31 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.